Vacatures

medewerker marketing en publiciteit (M/V)

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een medewerker marketing en publiciteit (M/V) voor gemiddeld 20-24 uur per week.

Lieke Benders maakt met Hoge Fronten voorstellingen op het grensvlak van theater en beeldende kunst voor zowel volwassenen als kinderen. Hoge Fronten werkt vanuit de culturele verzamelplek AINSI (het verpakkingsgebouw van een voormalige cementfabriek) aan de rand van Maastricht. De voorstellingen en projecten zijn te zien in de theaters in Nederland en België en op (inter)nationale festivals.

De functie
Wij zoeken een creatief marketing- en communicatietalent die zowel strategisch als op uitvoerend niveau kan bijdragen aan de positionering en promotie van Hoge Fronten en Hoge Fronten-producties. Je bent bekend met de wereld van de (podium)kunsten, je weet hoe je de pers en media benadert en je beschikt over een vlotte pen. Je werkt mee aan publiciteitscampagnes, je onderhoudt contacten met de pers en je stelt persberichten, nieuwsbrieven, voorstellings-brochures, flyers, presentatiemappen en overig drukwerk samen. Ook onderhoud je de website en webwinkel en creëer je content voor Hoge Fronten op de sociale media. Je werkt zelfstandig en op verschillende locaties, eventueel ook vanuit thuis of een eigen kantoor. Hoge Fronten werkt veel met ZZP’ers; het is dus zeker mogelijk om deze functie als ZZP’er in te vullen.

Wat vragen wij?
• Je bent een enthousiaste, initiatiefrijke, stressbestendige en flexibele collega of ZZP’er die het Nederlandse theaterlandschap kent en aantoonbare affiniteit heeft met beeldend (locatie)theater.
• Je denkt en werkt op HBO-niveau en hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
• Je bent in staat om zowel op strategisch en beleidsmatig als op uitvoerend niveau te werken.
• Je hebt ruimte ervaring met online marketing/social media en met het aansturen van externe samenwerkingspartners én hebt affiniteit met de digitale wereld, het opzetten/onderhouden van een interactief, online platform.
• Je kunt goed organiseren, plannen en schakelen tussen het creatieve maakproces en organisatorische belangen en acties.
• Je bent bekend met de pers en media.
• Je werkt zelfstandig, maar functioneert ook goed in een hecht teamverband.
• Je bent nauwkeurig, initiatiefrijk en flexibel.
• Je bent bereid om op verschillende locaties (ook vanuit thuis) in de avonduren en weekenden te werken en hebt geen ‘9 tot 5’-mentaliteit.
• Je beschikt over een geldig rijbewijs.
• Je kunt goed overweg met WordPress, Excel, Outlook en Word.
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in de Duitse en Engelse taal.

Wat bieden wij?
Een creatieve, dynamische en uitdagende functie bij een kleine flexibele en ondernemende organisatie die constructief aan de positionering van Hoge Fronten in binnen- en buitenland werkt. Je werkt gemiddeld drie dagen per week, rekening houdend met piekperiodes tijdens projecten. Salariëring c.q. honorariumbepaling geschiedt conform de CAO Toneel & Dans.

Meer informatie of reageren?
Geïnteresseerden zijn welkom om een korte brief met hun motivatie, een beschrijving van hun persoonlijke interesses en hun CV te mailen. Stuur je sollicitatie vóór donderdag 16 augustus via info@hogefronten.nl. De gesprekken worden gehouden op maandag 20 augustus in Maastricht. Voor meer informatie over Hoge Fronten en de functie kun je contact opnemen met onze zakelijk leider Janneke Schmeitz. Zij is bereikbaar via 06 25 33 35 15 of info@hogefronten.nl.

www.hogefronten.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
(subscribe to our newsletter)

Blog

Er lopen brugklassers met koptelefoons op hun hoofd de kerk in. Rob swiffert de kerk. Rob is geen schoonmaker. Ook geen acteur. Rob is koster. Gids Judith zet de brugklassers in de kerkbanken. Judith is actrice. Als de brugklassers zitten, gaat Rob af. Rob pakt......

Het is tien voor twaalf. De smartenkapel stroomt vol. Het is voller dan ik had verwacht. Er zijn veel mensen. Niet alleen wakers, maar ook passanten, geïnteresseerden en meewakers. Om klokslag twaalf uur, als de nacht begint, wordt STIL.de wake geopend. De wake wordt geopend......

Integendeel. STIL. leeft, is in beweging, gaat alle kanten uit, veroorzaakt wat chaos bij ons, weinig verstilling bij ons en versplinterd in vele projecten die zich verspreiden over het hele land.   Er wordt ook niet gezwegen in STIL. Integendeel. Er hebben ontmoetingen plaatsgevonden. Er......

Facebook

VACATURE

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een medewerker marketing en publiciteit (M/V) voor gemiddeld 20-24 uur per week.

Geïnteresseerden zijn welkom om een korte brief met hun motivatie, een beschrijving van hun persoonlijke interesses en hun CV te mailen. Stuur je sollicitatie vóór donderdag 16 augustus via info@hogefronten.nl. De gesprekken worden gehouden op maandag 20 augustus in Maastricht.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie ga naar www.hogefronten.nl/nieuws.

Foto: Moon Saris
... Lees meerLees minder

View on Facebook

Instagram