Hoge Fronten werkt niet alleen vóór, maar ook mét haar publiek

Hoge Fronten maakt persoonlijk contact en directe uitwisseling tussen makers en publiek mogelijk. Dat doen wij door middel van publiekswerking: een geheel van verdiepende activiteiten rondom de voorstellingen die de band tussen het publiek en de aangesneden thema’s versterken.

Het Hoge Fronten-netwerk

Trouwe Hoge Fronten bezoeker? Of gewoon geïnteresseerd in het werk van Lieke Benders en haar medemakers? Sluit je aan bij het Hoge Fronten-netwerk! Dat kan in drie stadia:

Meeloper

Loop mee met Hoge Fronten!
Meelopen is gratis.

Als Meeloper ontvang je per e-mail exclusieve inkijkjes in het maakproces. Een paar keer per jaar krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan bijvoorbeeld een open repetitie of een gesprek met Hoge Fronten.

Wandelaar

Volg het artistieke proces op de voet!
Als Wandelaar draag je 25 euro per jaar bij aan de realisering van projecten.

Bovenop de Meeloper-privileges ontvang je twee keer per jaar een persoonlijke uitnodiging per post voor een bijzondere activiteit.

Koploper

Wil je meer betekenen voor Hoge Fronten? Word Koploper!

Draag op jouw manier aan de realisering van projecten en groei uit tot Hoge Fronten-ambassadeur. Neem voor meer informatie contact op met Marjolein de Man (publiciteit en publiekswerking).

Lid worden? Of heb je nog vragen? Stuur een mail naar Marjolein de Man.

Direct doneren? Ons rekeningnummer is NL75 INGB0004572705.
Graag o.v.v. vrije donatie/Wandelaar/Koploper + ‘e-mailadres’.

Educatie

Hoge Fronten biedt bij haar familievoorstellingen aanvullend materiaal en extra activiteiten als verdieping voor zowel de jonge als de volwassen bezoeker, voor thuis én op school, voor vóór of na de voorstelling. Ontdek bij ‘niet vergeten’ bijvoorbeeld onze herinneringenmachine in de foyer of doe mee aan de inleidende workshop die plaatsvindt in enkele theaters. Óf surf naar de ‘niet vergeten’-app (ook geschikt voor smartboards).

Lesmappen voor in de klas download je onderaan de voorstellingspagina’s van ‘niet vergeten’, ‘niet wiet, wel nel’ of ‘Rotgod’.